Agent

Få optimeret jeres supply chain gennem erfaringsbaseret strategisk sourcing – og spar de unødige omkostninger i indkøbsfunktionen væk. Med Continuz som jeres sourcing manager og agent varetager vi ansvaret for at finde, skaffe, forhandle med og pleje jeres leverandører. Dét sikrer jer de rigtige leverancer med de rigtige varer til de rigtige tidspunkter. Og selvfølgelig står Continuz også for at forhandle det hele hjem til jer til konkurrencedygtige priser.

Continuz har et stort internationalt netværk af kompetente virksomheder inden for møbelbranchen. Det betyder, at vi ikke kommer til at famle i blinde efter de rigtige leverandører til dig. Vi får et godt samarbejde op at køre mellem dig og dem, der kan efterkomme dine ønsker og krav til de leverede varer.

Trin 1: Kontakt

I tager kontakt til os, og vi tager en uforpligtende snak om jeres behov og ønsker.

Trin 4: Sourcing

Med udgangspunkt i aftalen går vi i gang. Typisk vil vi gå i markedet med jeres efterspørgsel, og arbejde på at finde de rigtige leverandører til jer.

Trin 2: Tilbud

Med afsæt i samtalen udarbejder vi et tilbud, der konkretiserer de løsninger, vi kan tilbyde netop jer.

Overblik og udvælgelse

Vi udarbejder et overblik over potentielle leverandører, der kan imødekomme jeres krav. Hvis I ønsker det kan I være med i udvælgelsen – vi giver selvfølgelig vores anbefalinger med.

Trin 3: aftale

Vi laver en god aftale.

Trin 6: Leverandøraftale

Vi forhandler en god aftale hjem til jer, og ledsager kontinuerligt den nye samarbejdsproces.