OM CONTINUZ

Vores services

Som jeres sourcing manager går vi langt for at sikre, at I får mest mulig værdi ud af jeres indkøb. Med vores sourcing-løsninger faciliterer Continuz kontakten med – og plejer relationerne til – de rigtige møbelleverandører for jer. Vi skaber vilkårene for gode købsaftaler, og sikrer produkter af den rette kvalitet. Drag fordel af vores service, og få det optimale ud af jeres indkøb fremover.

Læs mere om hvordan vores sourcing og øvrige services kan forbinde jer med de rette internationale leverandører af møbler – eller kontakt os, og så tager vi en snak om jeres behov.

Klik her for at kontakte os.

Kvalitetskontrol

Varer og møbler af den rette kvalitet og med færre fejl. Dét er hvad I får, når Continuz som jeres sourcing manager står for kvalitetskontrollen af produktionen hos jeres eksterne leverandører. Med QC-værktøjet QarmaInspect får I fuld gennemsigtighed, og kan til enhver tid følge med kontrol- og tjekprocedurerne fra hvor I er. Hvis kvalitetskontrollen vidner om problemer med jeres varer, så løser Continuz problemet i samarbejde med leverandøren.

Agent

En bedre ressourcemæssig udnyttelse af jeres indkøbsfunktion samt lavere omkostninger. Dét kan I forvente, når Continuz optimerer jeres værdikæde med strategisk sourcing. Vi finder, sammenligner og udvælger de rette leverandører, der kan opfylde jeres krav og ønsker, og forhandler gode aftaler i hus med dem – til gavn for jeres forretning. Med strategisk sourcing får I mere for mindre gennem optimerede indkøbskanaler.

Trading

En simpel leverandøraftale, der sparer jer for tidsopslugende aktiviteter og potentielle problemer. Dét sikrer vi jer, hvis I indgår en leverandøraftale direkte med Continuz. Vi efterkommer langt de fleste ønsker og krav til møbelproduktioner, giver jer gode forretningsbetingelser, og så påtager vi os det fulde ansvar for levering, kvalitet og reklamationer. Med en trading-aftale med Continuz får I en simpel indkøbsfunktion med én leverandøraftale, og slipper for at bruge tid og energi på at forholde jer til mange aktører og leverandører.

Trin 1: Kontakt

I tager kontakt til os, og vi tager en uforpligtende snak om jeres behov og ønsker.

Trin 4: Sourcing

Med udgangspunkt i aftalen går vi i gang. Typisk vil vi gå i markedet med jeres efterspørgsel, og arbejde på at finde de rigtige leverandører til jer.

Trin 2: Tilbud

Med afsæt i samtalen udarbejder vi et tilbud, der konkretiserer de løsninger, vi kan tilbyde netop jer.

Overblik og udvælgelse

Vi udarbejder et overblik over potentielle leverandører, der kan imødekomme jeres krav. Hvis I ønsker det kan I være med i udvælgelsen – vi giver selvfølgelig vores anbefalinger med.

Trin 3: aftale

Vi laver en god aftale.

Trin 6: Leverandøraftale

Vi forhandler en god aftale hjem til jer, og ledsager kontinuerligt den nye samarbejdsproces.