Om Thomas Vestergaard

Det jeg er bedst til: at skabe muligheder.

Igennem 28 år har jeg, gennem hårdt fodarbejde, opbygget fundamentet for dét, som Continuz er i dag: En virksomhed, der graver sig dybt ned i markedet uden for Danmarks grænser – for vores kunders skyld. Her opsnuser vi muligheder, både aftalebestemt og proaktivt, med det ene formål at bringe vores kunder og deres forretninger fremad.

Jeg går benhårdt efter de rigtige løsninger for Continuz’ kunder. Værdien af vores arbejde skal kunne mærkes. Derfor involverer jeg mig ikke blot professionelt, men også med et stort personligt engagement, i arbejdsdagens projekter. Det kræver kreativitet og en god portion opfindsomhed at opspore og lande de rigtige aftaler. Inspirationen og idéerne finder mig, når jeg er aktiv ude under åbne himmelstrøg – enten på gåben i byerne, eller på cyklen langs Europas bjergkæder. 

Sagt helt simpelt, så elsker jeg mit arbejde. Jeg kan med stolthed sige, at det er her, i engagementet, hvor vi skiller os ud fra mængden – og de kunder, vi arbejder sammen med, lægger mærke til det. Resultatet skulle gerne være sourcing, når det er bedst.

Om CONtinuz logoet

Continuz’ logo bygger på tankestof, der viser virksomhedens idémæssige grundlag. Bølgen i midten repræsenterer vandet som det, der skaber den nødvendige dynamik for livet. Continuz skaber netop dynamiske forbindelser, og er dermed livsgivende for de virksomheder, vi arbejder sammen med. Derudover vil den opmærksomme beskuer også ane den kinesiske Yin og Yang-figur i logoet – og vi lader dette element være op til fortolkning af jer derude.

Virksomhedens navn, Continuz, udspringer i øvrigt også som en variant af det latinske continus, der betyder vedholdenhed – et karaktertræk, der gerne skulle skinne igennem i dét, vi får til at ske.

VÆRDIER

Essensen af Continuz

Ærlighed

Vi kommer ikke til at tale jer efter munden, hvis vi øjner bedre muligheder. Og hvis noget kræver jeres opmærksomhed, så skjuler vi ikke problemerne for jer. Hos os får I rene ord for pengene, så vi ikke blot hiver i den samme retning, men også i den rigtige retning.

Fleksibilitet

Skal der løbes hurtigt? Ja, så løber vi hurtigt. Er der utidige problemer med en leverandør? Så skal vi også nok i en ruf finde ud af det. Vi er sjældent bundet så meget op, så vi ikke kan rykke lidt rundt i kalenderen.

Ansvarlighed

Vi tager ansvar – både over for vores kunder samt vores øvrige omverden (læs mere længere nede på siden). Samtidigt kan du også nemt stille os til ansvar, hvis du skulle finde behov for det. Hos Continuz flyder ansvaret nemlig ikke ud i en uigennemskuelig organisation.

Bæredygtighed og

FSC® mærkning

Hos Continuz er ansvarligt forbrug og produktion i højsædet. Af samme grund er vi FSC®-certificerede (GFA-COC-003142-BP). Vi ønsker at tage ansvar, og aktivt udvikle os inden for bæredygtighed og social ansvarlighed. Derfor er et samarbejde med FSC® (Forest Stewardship Council®) et naturligt skridt for os i denne retning.

FSC® er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC® sikrer, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC® en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Vælger du vores FSC®-certificerede service, så er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra.

Bæredygtighed og FSC®mærkning

Hos Continuz er ansvarligt forbrug og produktion i højsædet. Af samme grund er vi FSC®-certificerede (GFA-COC-003142-BP). Vi ønsker at tage ansvar, og aktivt udvikle os inden for bæredygtighed og social ansvarlighed. Derfor er et samarbejde med FSC® (Forest Stewardship Council®) et naturligt skridt for os i denne retning.

FSC® er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC® sikrer, at der i en FSC®-skov ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC® en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Vælger du vores FSC®-certificerede service, så er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra.

FN's verdensmål

For en langt mere bæredygtig verden

Continuz arbejder aktivt for ansvarligt forbrug og produktion og at sikre, at vores service lever op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling – for at sikre en mere bæredyghed fremtid. Vi fokuserer særligt på at addressere de mål, der relaterer sig direkte til vores virksomhedsdrift. Her har vi udvalgt mål 3, 8, 12 og 13 som vores fokusområder. De virksomheder, som vi forbinder, er virksomheder, som vi vurderer lever op til disse målsætninger i tilstrækkelig grad. Læs mere om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling her.