Inspektioner og kvalitetskontrol

Mange virksomheder oplever, at de bruger langt flere ressourcer på at arbejde med vareleverancernes kvalitet end hvad der virker rimeligt. Hvad nytter det med en leverandør, der nok leverer de rigtige produkter, men i den forkerte kvalitet? I sidste ende koster det altså – og prisen er både tid, penge og tålmodighed. 

Hos Continuz ser vi som sourcing manager den eksterne kvalitetskontrol som en funktion, der kan optimeres. Igennem årene har vi opnået stor erfaring med at assistere virksomheder, der ønsker at spare på de ressourcer, som de ellers binder i kvalitetskontrollen. Går man smart til værks, så er der nemlig ofte betydelige besparelser at hente. Dét kan vi hos Continuz hjælpe jeres virksomhed med.

Qarma til
kvalitetskontrol

Kom med helt ind i maskinrummene hos dine leverandører, og tag aktivt del i kvalitetskontrollen – eller leg blot fluen på væggen. Continuz benytter sig flittigt af QC-værktøjet QarmaInspect (udviklet af det Århusianske firma Qarma) i kvalitetskontrollen, som vi udbyder som service til vores kunder. Gennem implementering af værktøjet hos jeres leverandører kan vi hjælpe jer med at opnå fuld transparens, et effektivt samarbejde og bedre kontrol hele vejen op gennem jeres supply chain.

QarmaInspect er gennemtestet og afprøvet adskillige gange. Gennem en ordentlig, erfaringsbaseret anvendelse af redskabet er det muligt at standardisere en lang række procedurer i forbindelse med kvalitetskontrollen. Dét sikrer, at kvalitetskontrollen bliver effektiv og resultaterne overskuelige – og endnu vigtigere, at kvalitetskontrollen i sidste ende rent faktisk kommer til at give pote.

Trin 1: Kontakt

I tager kontakt til os, og vi tager en uforpligtende snak om jeres behov og ønsker.

Trin 4: Sourcing

Med udgangspunkt i aftalen går vi i gang. Typisk vil vi gå i markedet med jeres efterspørgsel, og arbejde på at finde de rigtige leverandører til jer.

Trin 2: Tilbud

Med afsæt i samtalen udarbejder vi et tilbud, der konkretiserer de løsninger, vi kan tilbyde netop jer.

Overblik og udvælgelse

Vi udarbejder et overblik over potentielle leverandører, der kan imødekomme jeres krav. Hvis I ønsker det kan I være med i udvælgelsen – vi giver selvfølgelig vores anbefalinger med.

Trin 3: aftale

Vi laver en god aftale.

Trin 6: Leverandøraftale

Vi forhandler en god aftale hjem til jer, og ledsager kontinuerligt den nye samarbejdsproces.